Løs dine forretningsudfordringer med hjælp fra håndplukket eksperter

 Få løst dine udfordringer hurtigt med håndplukkede top eksperter. Spar de høje omkostninger til konsulenthuse, med en eller flere skræddersyet workshops der matcher de nøjagtige udfordringer, som din virksomhed står overfor.

Ekspert workshops

 Har du nye teknologier du vil igang med? Projekter som du ikke ved hvor du skal starte? Dyk dybt ned i nye mulige løsninger og få en plan for dit næste projekt

En række af vores kunder har allerede haft succes 

med vores scoping workshops

Start med at definere en nøgleudfordring, hvor du har brug for ekspertrådgivning. Det kan være et specifikt projekt, der har brug for scoping eller et tema som Digital Transformation, RPA, AI, IoT eller Big Data.

1. Definer din udfordring

2. Vi finder eksperterne

Flextribe vil derefter finde den mest relevante konsulent til at rådgive dig og drive en scoping workshop. Uanset om det er til tekniske områder eller managementkonsulenter - de er baseret på DIN udfordring.

3. Workshop og løsning

I løbet af en 2 til 4 timers workshop vil du få specifik rådgivning, høre erfaringer fra tidligere projekter eller virksomheder og springe hurtigt frem til en løsning / handlingsplan for at takle din udfordring eller dit kommende projekt.

3 trin: Løs dine nøgle udfordringer

En kunde fra FincTech ønskede en ny end-to-end innovationsproces på plads inden for et år.

Opgaven inkluderede interne stakeholder interviews i flere lande med det formål at kortlægge den nuværende process og at indsamle stærke signaler om, hvordan man bedre kan designe og implementere den fremtidige proces.

Flextribe fandt to eksperter, der havde dyb erfaring med FinTech, innovation og digital transformation.

Cases

Digital Transformation i FinTech

Derefter arrangerede vi en afklarings- og strategiworkshop med det formål at forstå kundens behov samt visualisere en indledende proces for hele projektet.


Workshoppen endte med at have stor indflydelse på scoping af processen og forståelsen af de mest centrale udfordringer.

Nyt Minimal Viable Product i Publishing

En kunde ønskede at opstarte et nyt projekt hvor man internt byggede et minimal viable produkt (MVP), som hurtigt kunne testes med brugere. 

Når man skal scope en MVP og finde ud af hvordan man kommer igang, er der mange ender at have styr på. Målet, processen, det problem man vil løse, samt godt indblik i burgernes behov. Formålet med workshoppen var at komme igennem disse ting så man kunne scope en high-level timeline, aktiviteter & roller samt definere det ønskede succes for MVP projektet. 


Flextribe fandt en ekspert, der havde dyb erfaring med at bygge og teste nye produkter som kunne stille de rigtige spørgsmål og hjælpe teamet igang.

Kvalitet

Få adgang til en bred vifte af specialister og eksperter med mere end 10 års relevant erfaring.

Hastighed

Brug så lidt som 2 timer på presserende udfordringer, hvor du mødes med en ekspert, og begynder at tackle dine problemer.

Handling

Vi faciliterer og sikrer at der leveres handlingsorienteret resultater og planer.

Lad os sætte en ekspert workshop op og løse dine udfordringer

 Lad os tale sammen om, hvordan vi kan hjælpe dig.